otrdiena, 2008. gada 9. septembris

Manas pirmās minūtes Vidzemniecē jeb Vidzemens Augstskolā


Tā jau laikam ir, ka pats labākais kas var notikt jau ir noticis...

Arī mans pirmais skūpsts jau ir bijis, mana pirmā astere manai pirmajai skolotājai tāpat, un kur nu bez pirmā pēriena, bez kura dzīvi nav uzsācis neviens no mums.

Tieši tāpat ir jau bijušas manas pirmās lekcijas klusajā T korpusā (manis dots Nickname ViA ēkai Valmierā, Tērbatas ielā 10). Un lai kā man arī neliktos, jo ja liekas, tad var arī sasisties, tad pirmais iespaids jeb krietiens bezgalīgajā zinātņu apguves un sevis izpratnes levelī ir bijis krietns un labi pavadīts!

Iepazīti abi kursabiedri (sāku tieši ar viņiem, jo divus atcerēties ir daudz vieglāk nekā 3 vai vairāk) - Toms un Egi(ī)ls (jau iepriekš atjaunojos politologa k-gam ppar iespējams nepareizo personvārda rakstīšanu ;) ). Normāli kikeri, tā teikt!

Arī dāmas - šī vārda vislabākajā nozīmē pamazām tiek "apgūtas"! Un, protams, vislielākais paldies Sandrai un Aijai, kuras 6dienas rītā braucot no attālās Siguldas un zinību kalvi jaukajā Valmierā, Rubenes autobusa pieturā ievēroja vēl aizmigušu puisi, apcirta kalna galā ripā, un laipni aizgādāja uz skolu, lai varētu jau atdoties Politikai (policy un nevis polity vai politics) un tās analīzei!

Pirmais nedarbs nu ir veikts, otrais tiek jau bik sasteigts!

ML


P.S. Smaids reiz izglābs pasauli... Un nevis Batman, Spiderman vai God-Man... :)

Nav komentāru: